Inspiratie op bijzondere vergaderlocatie

Voor een echte ‘Hei-sessie’, ‘buiten de deur overleg’ met collega’s of klanten, een trainingstraject met coach, in een geheel andere ambiance vergaderen en napraten tijdens een borrel of diner aan lange tafels in de tuinen of onder de rozenbogen.

Bekijk sfeerimpressie

Voor een succesvol zakelijk evenement

Landgoed ’t Huys op de Hei is een prachtige locatie voor een zakelijke bijeenkomst in een ontspannen, landelijke sfeer. Er zijn verschillende ruimten beschikbaar, zoals de Franse kamer ( tot 10 personen), de galerie (tot 45 personen) , de oranjerie ( tot 35 personen ), de open schop ( half buiten, tot 50 personen). In overleg passen we de indeling van de ruimten aan aan uw gezelschap en het doel van de bijeenkomst. Alle ruimten hebben een terras zodat een buitensessie of een combinatie van binnen/buiten mogelijk is. De Franse kamer is het gehele jaar te reserveren. Oranjerie en galerie zijn in principe gesloten in het winterseizoen, en in voor- en najaar te reserveren in overleg en passend bij het evenement.

Vergaderen met Franse charme

De ‘Franse kamer’ in de voormalige stal, met vergadertafel en lounge,  is het gehele jaar te huur voor vergaderingen. De gehele locatie is van mei tot oktober te huur voor een vergadering, lunch, receptie, diner of private dining, modeshow, fotosessie, filmopname, huiskamerconcert, bijzonder afscheid etc. In overleg maken we een passend arrangement voor uw gezelschap ( tot 80 personen). N.B. ’t Huys op de Hei is geen feestlocatie!

Afhankelijk van uw wensen, het doel van de dag, het aantal deelnemers en de weersomstandigheden is het mogelijk op verschillende locaties in onze tuinen te vergaderen of te eten. In overleg maken we voor u een arrangement op maat. Wij werken uitsluitend met eigen, uitstekende, cateraars.

Mogelijkheden & Prijzen

Franse kamer; geschikt voor maximaal 10 personen , met vergadertafel,lounge en sfeervolle haard ; € 225,00 per dagdeel , € 395,00 per dag.

Oranjerie; voor private dining, landelijke lunch, een feestelijke borrel of een vergadersetting tot 35 personen ; € 425,00 per dagdeel, € 765,00 per dag.

Galerie; vergadersetting tot 20 personen, kennis overdracht/lezing tot 45 personen ; € 395,00 per dagdeel,  € 725,00 per dag.

Open Schop; kennisoverdracht/ lezing tot 50 personen ;  € 395,00 per dagdeel, € 675,00 per dag.

Gehele locatie; vanaf € 1200,00 per dagdeel, vanaf € 1850,00 per twee dagdelen, vanaf € 2250,00 per twee dagdelen + avond.

Extra’s; zoals gebak vanaf € 5,00 p.p., etagère lekkers bij de thee vanaf € 4,50 p.p.,landelijke lunch vanaf € 20,00 p.p., borrel met borrelplateau’s of ‘private dining’ ; in overleg met u en de catering , afgestemd op de wensen en het budget.

Prijzen zijn inclusief koffie/thee/tafelwater/vruchtensap , wifi,flip-over en stiften. 

Exclusief 9% en 21 % btw.

Wij denken graag met u mee .

Maak gerust een afspraak

Ons landgoed is de fijne en inspirerende plek voor uw zakelijke evenement en wij leveren graag een bijdrage aan de door u gestelde doelen van de bijeenkomst. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Carpe diem