Laat u inspireren door onze bijzondere vergaderlocatie

Een echte ‘Hei-sessie’, ‘buiten de deur overleg’ met collega’s of klanten, een trainingstraject met coach, in een geheel andere ambiance vergaderen en napraten tijdens een borrel of diner aan lange tafels in de tuinen? ’t Huys op de Hei is de juiste plek…

Bekijk sfeerimpressie

Voor een succesvol zakelijk evenement

Landgoed ’t Huys op de Hei is een prachtige locatie voor een zakelijke bijeenkomst in een ontspannen, landelijke sfeer. Er zijn verschillende ruimten beschikbaar, zoals de Franse kamer ( tot 10 personen), de galerie (tot 40 personen) , de oranjerie ( tot 35 personen ), de open schop ( half buiten, tot 90 personen). In overleg passen we de indeling van de ruimten aan aan uw gezelschap en het doel van de bijeenkomst. Alle ruimten hebben een terras zodat een buitensessie of een combinatie van binnen/buiten tot de mogelijkheden behoort. De Franse kamer is het gehele jaar te reserveren. Oranjerie en galerie zijn gesloten in het winterseizoen, in voor- en najaar eventueel te reserveren in overleg en passend bij het evenement.

Vergaderen met Franse charme

Onze Franse kamer, met vergadertafel en lounge,  is het gehele jaar te huur voor vergaderingen. De gehele locatie is van mei tot oktober te huur voor vergaderingen, lunches, recepties, diner, modeshows, fotosessies, filmopnamen, huiskamerconcertjes, etc. Geen avondfeesten! In overleg maken we een passend arrangement voor uw gezelschap ( tot 80 personen).

Afhankelijk van uw wensen, het aantal deelnemers en de weersomstandigheden is het mogelijk op verschillende locaties in onze tuinen te vergaderen of te eten. In overleg maken we voor u een arrangement op maat. Wij werken uitsluitend met eigen, uitstekende, cateraars.

Mogelijkheden & Prijzen

Franse kamer; geschikt voor maximaal 10 personen , met vergadertafel,lounge en sfeervolle haard ; € 225,00 per dagdeel , € 395,00 per dag.

Galerie; vergadersetting tot 20 personen, kennis overdracht/lezing tot 50 personen ; € 425,00 per dagdeel,  € 795,00 per dag.

Open Schop; kennisoverdracht/ lezing tot 65 personen ;  € 325,00 per dagdeel, 595,00 per dag.

Gehele locatie; € 925,00 per dagdeel, € 1600,00 per twee dagdelen, € 1950,00 per twee dagdelen + avond.

Extra’s; zoals gebak vanaf € 5,00 p.p., landelijke lunch vanaf € 20,00 p.p., borrel met borrelplateau’s of een diner worden in overleg afgestemd op uw wensen en budget.

Prijzen zijn inclusief koffie/thee/tafelwater/sap en zoetigheden, wifi,flip-over en stiften. Exclusief 6% en 21 % btw.

Kunnen wij iets voor u betekenen ?  

Maak gerust een afspraak

Ons landgoed is de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement. U voelt de inspiratie in onze mooie binnenruimten en de verschillende tuinkamers buiten.

Contact opnemen

Carpe diem