Franse charme op Brabants landgoed

Een vergaderlocatie op een prachtige plek

Wanneer u een zakelijke meeting wilt beleggen in een prachtige, rustgevende omgeving dan bent u bij ’t Huys op de Hei aan het juiste adres. Onze bijzondere vergaderlocatie biedt voor ieder type vergadering tal van mogelijkheden. Dankzij de unieke vergaderlocatie van ’t Huys op de Hei wordt iedere vergadering bijzonder.

Contact opnemen

Ontspannen vergaderen

Sfeervol vergaderen met Franse charme op een Brabants landgoed, dat is vergaderen bij ’t Huys op de Hei. Op onze unieke vergaderlocatie combineren we functionaliteit met een prachtige omgeving en bourgondisch genot. Laat u tijdens uw vergadering of zakelijke bijeenkomst inspireren door de geweldige ambiance in deze landelijke omgeving. Met de bijzondere vergaderlocatie van ’t Huys op de Hei is zakelijk succes al bijna gegarandeerd!

Vergaderen

Vergaderen op maat

Of u nu op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie waar u kunt vergaderen in een klein gezelschap of liever een vergadering met een grote groep wilt beleggen. Bij ’t Huys op de Hei heeft u de keuze uit diverse, bijzondere vergaderlocaties. Voor ieder type vergadering hebben wij een passende ruimte beschikbaar, zelfs wanneer u buiten wilt vergaderen. U kunt kiezen uit de Franse kamer (tot 10 personen), de open schop (half buiten, tot 25 personen), de oranjerie (tot 35 personen) en de galerie (tot 40 personen). Zo bieden wij u altijd een vergaderlocatie op maat. Benieuwd naar onze vergaderlocaties? Klik hieronder voor een sfeerimpressie.

Sfeerimpressie

Vergaderlocatie voor elk doel

Een belangrijke afspraak met uw klant of collega’s, een gezellige bedrijfsborrel of een groot zakelijk evenement? Wat het doel van uw zakelijke meeting ook is, de unieke vergaderlocatie van ’t Huys op de Hei is geschikt voor ieder type vergadering. U heeft de keuze uit diverse ruimten en bijpassende arrangementen, volledig aangepast aan uw wensen. Met een vergadering bij ’t Huys op de Hei bent u te allen tijde verzekerd van een prachtige, geschikte, maar bovenal bijzondere vergaderlocatie.

Bekijk de mogelijkheden van onze vergaderarrangementen.

Mogelijkheden

Neemt u gerust contact op

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor zakelijke doeleinden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Carpe diem