Franse charme op Brabants landgoed

Een trouwlocatie om van te dromen!

Bij de meest speciale dag van uw leven hoort natuurlijk een bijzondere trouwlocatie. Of u nu op zoek bent naar een binnen- of buitenlocatie, ’t Huys op de Hei biedt u in alle gevallen een unieke trouwlocatie op maat, zodat u van uw trouwdag een dag om van te dromen maakt!

Contact opnemen

Bijzondere trouwlocatie

’t Huys op de Hei staat bekend om haar prachtige tuinen en mooie locaties. Wilt u een trouwlocatie buiten, liever binnen of wilt u zelfs een combinatie daarvan? Het is allemaal mogelijk. ’t Huys op de Hei biedt u tal van speciale trouwplekjes, zoals onder de rozenbogen, op de binnenplaats of in de galerie. U stelt het helemaal op maat samen. Zo bent u verzekerd van een mooie trouwlocatie die volledig aansluit bij uw wensen.

Onze tuinen

Zorgeloos genieten

’t Huys op de Hei is niet alleen een bijzondere trouwlocatie, maar is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Wij nemen u alle zorg uit handen. Daarbij luisteren wij goed naar uw wensen, zodat we uw trouwlocatie volledig in kunnen richten zoals u dat wilt. Zo leeft u rustig en ontspannen toe naar die ene, speciale dag zonder u zorgen te hoeven maken over uw trouwlocatie. ’t Huys op de Hei zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Voor wedding planning en meer informatie, bekijk onze pagina trouwen.

Ik wil meer weten

French Wedding ; trouwen op Brabants landgoed

Op zoek naar een trouwlocatie Franse stijl in Brabant, landelijk en met een weergaloze ambiance ? Bij ’t Huys op de Hei geniet u van de Franse charme op Brabants landgoed, de entourage voor een echte ‘French Wedding’. Ingericht met Franse brocante, uw diner wordt op brocante servies geserveerd op de binnenplaats, onder de dakplatanen of in onze oranjerie. Deze sfeer draagt bij aan een ontspannen, zorgeloze dag waar u nog lang over zult napraten. Met deze unieke trouwlocatie in Nederland weet u zeker dat u kiest voor een bijzondere plek waar u volop en zorgeloos kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.

Sfeerimpressie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij van ’t Huys op de Hei zijn ervan overtuigd dat de belangrijkste dag van uw leven een unieke trouwlocatie verdient! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact op, zodat wij u alle mogelijkheden van onze exclusieve locatie kunnen toelichten.

Contact opnemen

Carpe diem