Kom en beleef de sfeer van onze tuinen

Spannende zichtlijnen, symmetrie en zachte tinten geven de tuin een romantische uitstraling en verrassen de wandelaar telkens weer.

De tuinen zijn alleen geopend als ‘ambiance voor een evenement op maat’, vanaf 20 personen.

Bekijk sfeerimpressie

Zintuigen prikkelen

Landgoed ’t Huys op de Hei staat bekend om haar prachtige tuinen, ontworpen en aangelegd door Arend-Jan van der Horst. Hij heeft er een driedimensionaal kunstwerk van gemaakt, dat de zintuigen prikkelt en een lust is voor het oog.

De architect heeft zijn stempel gedrukt door in iedere tuin de voor hem zo kenmerkende ‘zichtlijnen met aan het eind een cadeautje in de vorm van een prieel, bankje of tuinvaas’, de symmetrie en het kleurgebruik consequent maar steeds weer op een andere manier toe te passen . Zo ontstaat een spannende en tegelijkertijd rustgevende sfeer.

Inmiddels is de tuin ruim 50 jaar oud, en blijft zich ontwikkelen, groeit en spreekt ‘de taal der seizoenen’.

Openingstijden

Het gehele jaar door voor activiteiten passende bij het seizoen en alleen op afspraak.

Open agenda

Arrangementen

De tuinen van ’t Huys op de Hei zijn alleen te bezoeken met groepen vanaf 20 personen, op afspraak.

Wilt u iets bijzonders organiseren dan denken wij graag met u mee en maken een passend plan en offerte.

Informeer vrijblijvend ! 

De mogelijkheden

’t Huys op de Hei is beschikbaar voor m.n. buitenactiviteiten van half mei tot eind september, in de wintermaanden is het afhankelijk van de activiteit en in overleg.

Denk aan een huwelijk, baby borrel, jubileum, vergadersessie, conferentie, mooi afscheid, lunch, een vroege barbecue of diner, expositie, tuinconcert etc.

Huurkosten voor de locatie is afhankelijk van het aantal personen, de activiteit, de benodigde werkzaamheden, in te schakelen personeel, aankleding van de locatie etc.

Wij werken uitsluitend samen met onze eigen uitstekende cateraars die het ‘buitenleven’ helemaal begrijpen en de perfecte aanvulling vormen op onze locatie.

’t Huys op de Hei is geen feestlocatie, muziek met versterking kunnen wij daarom niet toestaan. Bij slecht weer kunt u terecht in onze oranjerie, galerie, of onder de ‘open schop’. 

Contact opnemen

La vie en rose