"De Mooiste Dag’’ begint bij …..Landgoed ’t Huys op de Hei!

‘Ja, ik wil!’

Na een romantisch aanzoek bij kaarslicht en een gelukkig ‘ja’ begint de organisatie van jullie ‘ Mooiste Dag’. Landgoed ’t Huys op de Hei is een bijzondere trouwlocatie en biedt een mooie ambiance voor een ontspannen huwelijksdag met veel plezier en mooie herinneringen…

Bekijk sfeerimpressie

Officiële huwelijkslocatie

’t Huys op de Hei is sinds 2008 een officiële trouw locatie. In een ontspannen sfeer bereiden we jullie huwelijk voor, waarbij we uit gaan van jullie specifieke wensen; zo creëren we ‘een huwelijksdag op maat die een mooie herinnering achterlaat’.

Buiten Trouwen

Het ja-woord geven op een romantische plek in de tuin, of wanneer het Hollandse weer dat even niet toelaat half binnen en half buiten onder de sfeervolle ‘open schop’ of helemaal binnen in de galerie; het kan ! Wij verzorgen jullie trouwdag van bruidsreportage, ceremonie , champagne met taart, receptie tot en met het diner op verschillende locaties in de tuinen. Denk aan een romantische ‘French Wedding’, ‘Garden Wedding’, ‘Barn Wedding’ of een ‘Festival Wedding’ m.m.v. een  foodtruck en live muziek ! Afhankelijk van jullie wensen, de grootte van het gezelschap, de dagindeling en weersverwachting kunnen we diverse combinaties maken. Alles is bespreekbaar en zo ontstaat jullie Mooiste Dag.

N.B. ’t Huys op de Hei is geen feestlocatie, muziek met versterking kunnen wij daarom niet toestaan.

Locatie & wedding planning & styling

N.B. Nancy Fransman, weddingsplanner en voormalig eigenaresse van ’t Huys op de Hei , organiseerde vanaf 2008, samen met haar professionele team en medewerkers, met veel passie en plezier talrijke prachtige huwelijken.

M.i.v. 1 oktober 2021 is de locatie overgedragen aan de nieuwe eigenaren Gondje Gieben en Michel Uijen. Zij zetten de activiteiten die Nancy Fransman altijd met veel zorg heeft uitgevoerd graag voort.

Maak gerust een afspraak

Vraag naar de mogelijkheden !

Contact opnemen

L’amour surmonte tout!