"De Mooiste Dag’’ begint bij …..Landgoed ’t Huys op de Hei!

“De Mooiste Dag’’ begint bij …..Landgoed ’t Huys op de Hei!

Na een romantisch aanzoek bij kaarslicht en een gelukkig ‘ja’ begint de organisatie van jullie ‘ Mooiste Dag’. Landgoed ’t Huys op de Hei is een exclusieve trouwlocatie en biedt de perfecte ambiance voor een ontspannen huwelijksdag met veel plezier en mooie herinneringen…

Bekijk sfeerimpressie

Officiële huwelijkslocatie

’t Huys op de Hei is sinds 2008 een officiële huwelijkslocatie. In een ontspannen sfeer bereiden we jullie huwelijk voor, waarbij we uit gaan van jullie specifieke wensen; zo creëren we ‘een huwelijksdag op maat die een mooie herinnering achterlaat’.

Buiten Trouwen

Of jullie nu buiten in onze bosrijke tuinen willen trouwen , half binnen en half buiten onder de ‘open schop’ of binnen in de galerie; we maken het mogelijk. ’t Huys op de Hei verzorgt jullie trouwdag van bruidsreportage, ceremonie , champagne met taart, receptie tot en met het diner op verschillende locaties in de tuinen. Denk aan een romantische ‘French Wedding’, ‘Garden Wedding’, ‘Barn Wedding’ of een ‘Festival Wedding’ m.m.v. een  foodtruck en live muziek ! Afhankelijk van jullie wensen, de grootte van het gezelschap, de dagindeling en weersverwachting kunnen we diverse combinaties maken. Alles is bespreekbaar en zo ontstaat jullie Mooiste Dag.

N.B. ’t Huys op de Hei is geen feestlocatie, wij sluiten onze deuren ‘s avonds graag uiterlijk om 20.30 uur. Muziek met versterking kunnen wij daarom niet toestaan.

Locatie & wedding planning & styling

Gastvrouw en eigenaresse Nancy Fransman organiseert jullie complete huwelijksdag als wedding planner en styliste en maakt verschillende draaiboeken. Jullie komen een aantal keren op locatie, en ook met degenen die belangrijk zijn op jullie dag zoals bv. de ceremoniemeester(s), ouders, getuigen en fotograaf wordt de indeling van de dag besproken. Tijdens de generale repetitie, in de week voor het huwelijk, wordt alles nog eens doorgenomen zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en de dag relaxed en zonder stress verloopt. Het team van ’t Huys op de Hei ontzorgt jullie volledig zodat er maar drie dingen overblijven; mooi zijn , genieten en ja zeggen ! De locatie is de gehele dag gereserveerd voor jullie gezelschap. En zelfs logeren in onze cottage om de volgende morgen te kunnen genieten van een heerlijk champagne-ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met onze eigen uitstekende cateraars die hoogwaardige producten leveren en de landelijke sfeer van de locatie begrijpen. Ook kunnen  wij adviseren bij het zoeken naar een mooie feestlocatie of logeergelegenheid voor de gasten. Wij denken graag met jullie mee en zorgen dat aan alle voorwaarden voor jullie Mooiste Dag wordt voldaan. Tot gauw!

Maak gerust een afspraak

‘Het is voor mij en mijn team een eer om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n belangrijke dag in jullie leven en wij doen dit dan ook met veel passie en plezier!’

Willen jullie ook van jullie trouwdag “De Mooiste Dag” maken, maak dan een afspraak om onze bijzondere locatie te bekijken en de sfeer te proeven. Jullie zijn van harte welkom!

Contact opnemen

L’amour surmonte tout!