"De Mooiste Dag’’ begint bij …..Landgoed ’t Huys op de Hei!

“De Mooiste Dag’’ begint bij …..Landgoed ’t Huys op de Hei!

Na een romantisch aanzoek bij kaarslicht en een gelukkig ‘ja’ begint de organisatie van uw ‘ Mooiste Dag’. Landgoed ’t Huys op de Hei is een exclusieve trouwlocatie en biedt de perfecte ambiance voor een ontspannen huwelijksdag met veel plezier en mooie herinneringen…….

Bekijk sfeerimpressie

Officiële huwelijkslocatie

’t Huys op de Hei is een officiële huwelijkslocatie. In een ontspannen sfeer bereiden we uw huwelijk voor, waarbij we uit gaan van uw wensen; zo creëren we ‘een huwelijksdag op maat die een mooie herinnering achterlaat’.

Buiten Trouwen

Of u nu buiten in onze bosrijke tuinen wilt trouwen , half binnen en half buiten onder de ‘open schop’ of binnen in de galerie; we maken het mogelijk. ’t Huys op de Hei verzorgt uw trouwdag van bruidsreportage, ceremonie , champagne met taart, receptie tot en met het diner op verschillende locaties in de tuinen. Denk aan een romantische ‘French Wedding’, ‘Garden Wedding’, ‘Barn Wedding’ of een ‘Festival Wedding’ m.m.v. een  foodtruck en live muziek ! Afhankelijk van uw wensen, de grootte van het gezelschap, dagindeling en weersverwachting kunnen we diverse combinaties maken. Alles is bespreekbaar en zo ontstaat uw Mooiste Dag.

N.B. ’t Huys op de Hei is geen feestlocatie, wij sluiten onze deuren ‘s avonds graag uiterlijk om 20.30 uur. Muziek met versterking kunnen wij daarom niet toestaan.

Wedding planning

Gastvrouw Nancy Fransman organiseert uw complete huwelijksdag als wedding planner en styliste op haar eigen locatie en maakt verschillende draaiboeken. U komt een aantal keren op locatie, en ook met degenen die belangrijk zijn op uw dag zoals bv. de ceremoniemeester(s), ouders, getuigen en fotograaf wordt de indeling van de dag besproken. Tijdens de generale repetitie, in de week voor het huwelijk, wordt alles nog eens doorgenomen zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en de dag relaxed en zonder stress verloopt. Het team van ’t Huys op de Hei ontzorgt u volledig zodat er maar drie dingen overblijven; mooi zijn , genieten en ja zeggen !De locatie is de gehele dag voor u en uw gezelschap. En zelfs logeren in onze cottage om de volgende morgen te kunnen genieten van een heerlijk champagne-ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met onze eigen uitstekende cateraars die hoogwaardige producten leveren en de landelijke sfeer van de locatie begrijpen.

Maak gerust een afspraak

‘Het is voor mij een eer om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n belangrijke dag in uw leven en ik doe dit dan ook met veel passie en plezier!’

Wilt u ook van uw trouwdag “De Mooiste Dag” maken, maak dan een afspraak om onze bijzondere locatie te bekijken. U bent van harte welkom!

Contact opnemen

L’amour surmonte tout!