Gefeliciteerd!

Heb je ja gezegd?  Een moment om nooit te vergeten,  maar er volgen er meer want er is veel te regelen en te kiezen, een super leuke  tijd, puur genieten!

Voor jullie op pad gaan naar allerlei ‘leveranciers’ ( winkels, locaties, gemeente etc.) is het fijn om samen het een en ander af te stemmen;

  • Het budget; met ieder budget is iets moois te maken en het is een kwestie van prioriteiten stellen of nog even door sparen.
  • De huwelijksdatum; een datum wordt vaak al een jaar tevoren gepland en kan bv. een datum zijn die al een speciale herinnering voor jullie heeft of een datum die grappig past in het jaar ( 15-05-2025…) of de vrijdag voordat jullie op huwelijksreis gaan… Houd er rekening mee dat er in een jaar altijd een aantal ‘gewilde data’ zijn en deze dus ook snel gereserveerd zijn bij locaties en catering!
  • De sfeer; stel jezelf de vraag wat voor jullie de ultieme huwelijksdag is en in welke sfeer jullie je het meest ontspannen en gelukkig voelen… en laat je inspireren door magazines, films, pinterest, huwelijken van vrienden, kleuren, muziek… maak een moodboard!

Maak gerust een afspraak

De oprijlaan gemarkeerd door hoge platanen en de lieflijke binnenplaats geven de bezoeker meteen een warm welkom. En dit is nog maar het begin ! U komt helemaal tot rust tijdens een wandeling door de verschillende tuinkamers en een kopje koffie of thee met taart op een van de terrassen, onze oranjerie of galerie.
Wij zijn blij dat u er bent !

Contact opnemen

La vie est belle ...