Winterse sferen

’t Huys op de hei in winterse sferen

Van 15 december 2022 t/m 15 januari 2023 wordt ’t Huys op de Hei omgetoverd tot een winters decor voor smaakvolle bijeenkomsten. ’t Huys op de Hei en Smaaktaal gaan de samenwerking aan om gasten op onze unieke locatie te verzorgen tijdens een winters samenzijn met collega’s, vrienden of familie. Samen vieren we het winterseizoen, kerst, nieuwjaar en het samenzijn onder het genot van heerlijk eten en drinken op onze prachtige locatie.

Bourgondisch genieten in Winterse sferen?
Zondag 18 december ’22 van 13:00-18:00
Komt u samen met vrienden, familie of collega’s gezellig borrelen en genieten van heerlijke gerechtjes? Ook kunt u een prachtige winterwandeling maken door de tuinen van ’t Huys op de Hei. Wij zorgen voor winterse & gezellige sferen! De entree bedraagt € 24,50 p.p en kinderen van 5-12 jaar € 14,50. U ontvangt een strippenkaart waarmee u kunt genieten van 4 heerlijke gerechtjes en een welkomstdrankje. Hieronder kunt u direct tickets reserveren.

Kerst of het nieuwe jaar vieren samen met uw collega’s op onze prachtige locatie?
Stuur een e-mailbericht naar info@huysopdehei.nl of bel naar 06 47952769 voor meer informatie en meld u aan. 

’t Huys op de hei wordt volledig ingericht in winterse sferen, passend bij het seizoen. Sprankelende lichtjes, vuur, groendecoratie, houten elementen, winters wit, glitters en gezelligheid voeren de boventoon.  Wij zorgen voor een goed gevulde agenda met voldoende ruimte voor eigen invulling per concept. Denkt u aan een gezellige winterborrel, outdoor cooking, walking diner, een winterse open vuur workshop, een sfeervolle familiebijeenkomst, een (zakelijke) nieuwjaarsborrel of sfeervolle winterwandeling door onze prachtige tuinen, niets is ons te gek.  Daarbij de mogelijkheid om het geheel te upgraden waar gewenst, wij hebben ideeën genoeg om te zorgen voor een prachtige middag of avond. We ontzorgen onze opdrachtgever en verzorgen de gasten met onze specialiteiten; gastvrijheid en smaak.

Heeft u interesse in een gezellige en sfeervolle bijeenkomst, neem dan contact met ons op!

Hartelijke groet,

Gondje Gieben
’t Huys op de hei
Tel: 06 47952769
E-mail: info@huysopdehei.nl

Informatie opvragen